Novi Sad
28.07.2010.
08:21 > 15:49
Devojčica koja je zbog fizičkog zlostavljanja oduzeta majci pre godinu dana, nalazi se u hraniteljskoj porodici, dok je istražni postupak protiv majke Radmile P. i dalje u toku.
  • Ceca

    24.03.2011 09:39
    Sta kazu, da se ne bojimo da prijavimo? Prijavljivala sam centru za socijalni rad nasilje nad decom, prijavljivao je i moj brat da mu supruga maltretira decu. Zbog totalnog zapustanja dece i nebrige o njima, licno sam morala voditi dete na lecenje, a da niko nije reagovao iz centra. Oni su sebi obezbedili radno mesto i stalna primanja, sto je verujem i bio cilj organizovanja ove sluzbe. Zalosno je videti kako zbog sve vece nemastine propadamo fizicki i moralno. Zalosno je konstatovati da u toj nemastini,deca trpe sve vise. Dok se vrednosti naseg drustva ne promenu, nece ni nama, a ni deci biti bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna